​Ny struktur på holdtræningen hos ADG

OBS til alle, der træner på hold eller ønsker at tilmelde sig et hold. Fra uge 44 ændrer vi struktur på tilmelding og betaling for vores holdtræning.

Dette skyldes, at den nuværende struktur ikke passer med klinikkens setup, som er blevet større, end da vi startede vores holdtræning op i sin tid. Vi vil gerne af med tilmeldingssedler på disken i receptionen, også set i lyset af de nye GDPR-regler. Og vi oplever, at flere efterspørger, at det kører mere automatisk, så man ikke skal huske på, hvornår der er gået 12 uger.

Proceduren bliver, at når man er tilmeldt et hold, er man tilmeldt, indtil man aktivt melder sig fra. Man har altså en plads på holdet, så længe man ønsker.

Betalingen vil fra uge 44 fungere således, at man får tilsendt en mail den sidste hverdag i måneden med en regning på de pågældende hold, der er afholdt den måned. Dette er uanset om man har deltaget på alle sine tilmeldte hold eller ej denne måned. Det står derfor for egen regning, hvis man har en træningsgang hvor man er forhindret.

Husk vores tilsendte regninger kan betales med mobile pay. Blot husk at brug QR koden eller påfør faktura nr. i teksten. I kan selvfølgelig også betale regninger på klinikken.

Priser pr. hold pr. gang:

Funktionel træning og yoga 105 kr.

Dvs. hvis du træner mandag morgen, vil du måneder med 4 mandage få en regning på 420 kr. og måneder med 5 mandage få en regning på 525 kr.

Styrkehold 175 kr.

Træningsskole 125 kr.

Hvis man er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan man få halvdelen af prisen refunderet (dog max. 59 kr.), såfremt der er fysioterapeutisk indikation for holdtræning.

Man kan afmelde sig et hold med en måneds varsel. Dvs. afmelder man sig et hold den 5. november, betaler man til og med den 5. december. Afmelding af et hold sker ved at sende en mail til info@adg-fysioterapi.dk. Oplys navn og hvilket hold du ønsker at afmeldes.

Alle hold fortsætter på samme tidspunkter og dage, så her er der ingen ændringer.

OBS. Der er ingen træning på helligdage, 31/12 og i hele juli måned.

VIGTIGT: Vi skal have en tilkendegivelse fra Jer, at I ønsker at fortsætte på holdet/holdene under de nye forudsætninger. Derfor skal i aktivt melde jer til på jeres respektive hold, enten til en af fysserne på klinikken eller på mail info@adg-fysioterapi.dk. Herefter vil der ikke længere være flere tilmeldinger, men køre automatisk som beskrevet tidligere.

NYT: Vi tilbyder alle vores holddeltagere adgang til vores online træning, med 3 ugentlige træninger. Du kan lave træningen live, men du kan også efterfølgende hente den ned og lave den lige når det passer dig. Det kræver ingen ekstra tilmelding at få adgang til online træningen, men vil blot være en del af det, at gå på hold hos ADG. 

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64