ADG lukker til og med 13. april

​Sundhedsstyrelsen meddelte torsdag den 12. marts til Danske Fysioterapeuter, at al unødvendig behandling skal udskydes for at begrænse spredningen af corona-virussen. Det betyder, at ADG Fysioterapi også er tvunget til at lukke ned, og med den seneste opdatering fra myndighederne gælder lukningen til og med 2. påskedag - 13. april.


Vi beklager rigtig meget, at vi ikke kan stå til rådighed for jer, der ønsker behandling, men følger naturligvis de officielle anbefalinger.

Vi savner jer alle og er klar med nye muligheder for at træne sammen - hver for sig 💪 Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til træning, kost, løb og meget mere... Det gør du her: http://bit.ly/adg-nyt​

Lige så snart vi ved, hvornår vi åbner igen, tager vi personligt fat i alle, der har fået en tid aflyst, for at lave nye aftaler. 

Vi anbefaler jer at følge med i vores Facebook-gruppe, hvor vi også kommer med nyt, lige så snart vi ved mere. Hvis du i øvrigt ønsker at komme i kontakt med os, kan du fange os på mail på maj@adg-fysioterapi.dk.

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64