Corona-opdatering:

Endelig! Den 17. maj genstarter alle indendørs hold hos ADG, og vi glæder os meget til at se jer igen.

For at være med, skal man kunne fremvise gyldigt coronapas. Det vil sige, at enten skal du kunne fremvise en negativ test, der er max 72 timer gammel, tidligere været testet positiv eller være færdigvaccineret.

​​

Ud over holdtræning og personlig træning, tilbyder vi fortsat onlinetræning, hvor du hver uge kan deltage live i træningen fra din egen stue, kælder, køkken - eller hvor du nu foretrækker.

Du kan læse meget mere om vores onlinetræning her.

Behandling vil fortsat være  med særlige forholdsregler:

​- Alle skal ved ankomst til klinikken afspritte hænder.

- Der vil være færre kunder på klinikken ad gangen, og stolene i venteværelset er placeret med god afstand. Der må max. være fire kunder i venteværelset på 1. salen, samt i venteområdet i kælderen ad gangen.

- Kom så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt. Vent evt. i bilen, hvis du kommer tidligere.

- Alle kunder, der kommer på klinikken, skal have booket en tid på forhånd. Man må ikke komme uanmeldt. Vi skal tale med alle kunder på forhånd for at sikre, at ingen møder op, hvis man har nogle af følgende symptomer: Hoste, feber, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød.

Hvis du ønsker at booke en tid eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 51 96 03 64. Eller skriv en mail til os på maj@adg-fysioterapi.dk.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til træning, kost, løb og meget mere... Det gør du her: http://bit.ly/adg-nyt

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64