Corona-opdatering:

På grund af regeringens ændrede restriktioner er vi hos ADG også nødt til at ændre procedurer i dagligdagen.

Den største ændring er, at alle der kommer ind på klinikken skal bære mundbind. Der vil være mulighed for at købe et mundbind til 5 kr, hvis man har glemt at medbringe et.

Brugen af mundbind gælder ikke mens holdtræningen eller den personlige træning står på, men man skal bære mundbind, når man ankommer og efter træningen.

Begrænsning på antallet af holddeltagere

Da forsamlingsforbuddet nu er på max. 10 personer, kan vi ikke kan have mere end 9 deltagere på vores hold foruden instruktøren.

Da vi har mere end 9 tilmeldte på nogle af vores hold, kører vi derfor en turnusordning, så deltagerne skiftes til at sidde over, så vi ikke er mere end 9 deltagere. Deltagerne der skal sidde over den pågældende træning vil få en mail dagen før. Man betaler selvfølgelig ikke for den træning, man ikke får mulighed for at deltage i.

På grund af rotationen opfordrer vi til at melde afbud til klinikken, hvis man er forhindret i at komme til den enkelte træning, så kan en anden få pladsen.

Hvis man ønsker helt at afmelde sig holdtræning pga. corona, skal man også give os besked.

Ring til os på tlf. 51 96 03 64 eller skriv en mail på info@adg-fysioterapi.dk

HUSK at alle holddeltagere har adgang til vores onlinetræning. Så selvom I sidder over den fysiske træning, vil der stadig være mulighed for at svede sammen med os. Linket finder I gennem træningspåmindelserne.

Hvis man ønsker at komme uden om turnusordningen med at sidde en træning over, er der mulighed for at skifte til et andet hold med færre deltagere. På den måde får du lov at komme til den fysiske træning hver uge. Der er ledige pladser på følgende hold:

Mandag: Styrkehold kl 6.20 og herrehold kl 7.50

Tirsdag: Funktionel træning kl 17.50

Onsdag: Træningsskole kl 14 og yoga kl 17.30

Torsdag: Funktionel træning kl 6.30 og træningsskole kl 16.15​

Behandling vil fortsat være  med særlige forholdsregler:

​- Alle skal ved ankomst til klinikken afspritte hænder.

- Behandleren vil afspritte før/efter hver behandling, samt afspritte genstande, briks mm. efter hver konsultation.

Dette betyder også, at der vil være en pause mellem hver behandling, så behandleren har tid til at afspritte alt.

- Der vil være færre kunder på klinikken ad gangen, og stolene i venteværelset er placeret med god afstand. Der må max. være fire kunder i venteværelset på 1. salen, samt i venteområdet i kælderen ad gangen.

- Kom så tæt på det aftalte tidspunkt som muligt. Vent evt. i bilen, hvis du kommer tidligere.

- Alle blade, magasiner og postkort i venteværelset er fjernet, og det samme gælder kaffemaskinen i kælderen.

- Alle kunder, der kommer på klinikken, skal have booket en tid på forhånd. Man må ikke komme uanmeldt. Vi skal tale med alle kunde på forhånd for at sikre, at ingen møder op, hvis man har nogle af følgende symptomer: Hoste, feber, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed og åndenød.

Alle raske kunder er velkomne på klinikken.

Hvis du ønsker at booke en tid eller har nogle spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 51 96 03 64. Eller skriv en mail til os på maj@adg-fysioterapi.dk.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tips til træning, kost, løb og meget mere... Det gør du her: http://bit.ly/adg-nyt​

Vi anbefaler jer at følge med i vores Facebook-gruppe, hvor vi også kommer med nyt, lige så snart vi ved mere. Hvis du i øvrigt ønsker at komme i kontakt med os, kan du fange os på mail på maj@adg-fysioterapi.dk.

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64