​Lene fik ny struktur på træning og kost

lene johansen

Som ejer af tøjbutikken Elle & Co. i Dalumcentret og den tilhørende webshop på www.elleogco.dk, har Lene Johansen nok at se til i det daglige, men ikke desto mindre besluttede hun sig i februar for, at hun skulle afsætte tid til sin fysiske træning.

Det betød, at hun snart efter begyndte på personlig træning hos ADG Fysioterapi, og at hun samtidig bookede hos ADGs kostvejleder, Mie Eilsø Hansen.

"Jeg havde set på nogle bootcamps, men jeg var ikke sikker på, at det var den vej, jeg skulle gå. Jeg ville gerne tabe mig 5 kilo, men det handlede mere om at få en varig ændring af mine kost- og motionsvaner," fortæller Lene Johansen.

I forbindelse med kostvejledningen var Lene en tur på vægten og til en personlig samtale, hvor hun fik lagt nogle rammer, der var til at holde - og til at holde ud - i hverdagen.

"Det går stadig fint. Jeg fik nogle gode planer, hvor der var også plads til et glas vin i weekenden, og det er blevet nemt at holde vanerne," konstaterer Lene Johansen.

Samtidig med den ændrede kost indledte butiksejeren et forløb med personlig træning hos Lasse Larsen hos ADG, og også her handlede projektet i høj grad om at få inspiration til at træne for sig selv ved siden af.

"I begyndelsen trænede jeg hver uge hos Lasse, men ud over det har jeg fået lektier for, som jeg selv skulle lave. Det fungerer på den måde, at Lasse lægger nogle planer ind i en app, og så kan jeg se, hvad jeg skal lave i fitnesscentret. Hvis der så er en øvelse, som jeg bliver træt af, så får vi den ændret," forklarer Lene Johansen, der er godt tilfreds med de resultater, som hun har opnået på et halvt år:

"Jeg har smidt 5 kilo, og kroppen er strammet mere op. Det har ikke været hårdt - heller ikke med kosten - det har føltes naturligt, og jeg har ikke skullet undvære for meget. Så min plan er helt sikkert at fortsætte med de rutiner, som jeg har fået indarbejdet," slutter hun.

Læs mere om Personlig Træning her

Læs mere om Kostvejledning hos ADG Fysioterapi

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64