​Odense Elite Collegetilknytter ADG Fysioterapi

​Odense Elite College (OEC) har indgået et samarbejde med ADG Fysioterapi, der betyder at alle OEC’s talenter tilbydes individuel fysisk træningsdifferentiering.

3 gange årligt vil talenterne på OEC have mulighed for at blive screenet fra top til tå. Dette gøres for at sikre optimal udvikling af deres fysiske performance samt nedsætte det enkelte talents skadesrisiko.

OEC’s Bestyrelsesformand Kim Nowak udtaler om samarbejdet:

”Vi er rigtig stolte over at have lavet en aftale med en af de førende fysioterapeutiske klinikker indenfor elitesport, nemlig ADG Fysioterapi. Jeg håber det vil være til stor gavn for de unge talenter”.


Udover selve screeningerne undervises talenterne også i deres egen rolle og ansvar i forhold til deres udvikling. Det drejer sig blandt andet om kost og ernæring samt skadesforebyggende og generel træningsoptimering.


Anja Greve ejer af ADG udtaler:

”Det er vigtigt at understrege at disse individuelle fysiske screeninger ikke har til hensigt at overtage de fysiske træners arbejde ude i klubberne. I stedet skal screeningerne ses som et supplement til den fysiske træning, som talenterne netop kan bruge i samarbejde med de fysiske trænere.”

Odense Elite College glæder sig over aftalen og ser frem til et godt samarbejde.odenseelitecollege_logo-neg

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64