​eLITEiDRÆT

Odense HC

ADG Fysioterapi er en del af HC Odenses sundhedssektor. Som en del af arbejdet er ADG Fysioterapi ansvarlig for at udføre sundhedsvurderinger af spillere inden kontraktunderskrivning, følge op på spillernes generelle og fysiske sundhedstilstand samt, i samarbejde med træner og fysisk træner, at planlægge den enkelte spillers trræningsmængde.

Derudover er behandling af akutte skader og genoptræning en stor del af det daglige arbejde på holdet. Udover ligaholdet arbejder vi også med klubbens ungdomshold.

GOG

Siden august 2013 har ADG Fysioterapi været ansvarlig for fysioterapien i GOG. Maj Tornøe har det daglige ansvar for spillerne, hvor der er fokus på at holde truppen skadesfri. ADG Fysioterapi har ansvaret for at vurdere spillernes fysiske tilstand, og herigennem sørge for at truppen er så godt rustet til sæsonens trænings- og kampprogram som muligt. En stor del af arbejdet i klubben består i behandling af akutte skader og genoptræning, samt afspænding og behandling mellem kampene.​

DHG Håndbold

Fysioterapeut Lasse Larsen har siden sommer 2016 været ansvarlig for sundhedssektoren og den fysiske træning i DHG.

Lasse tilser spillerne efter behov og hjælper med vurderingen af skadens omfang. I den fysiske træning indgår den forebyggende fysioterapi.

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64