Anja og Berit certificerede KLINIKERE I sportsfysioterapi

dsf__certificeret__kliniker__logo​​Dansk Selskab for Fysioterapi har i november godkendt både Anja David Greve og Berit Duus fra ADG Fysioterapi som certificerede klinikere i sportsfysioterapi.

Bag den nye titel som som ”certificeret kliniker”, der udstedes af Dansk Selskab for Fysioterapi, ligger målrettet arbejde med at dygtiggøre sig. I tillæg til en almindelig fysioterapeut uddannelse kræver det målrettet efteruddannelse og mindst 3 års praktisk erfaring med patienter inden for specialet.

Den bedste behandling

Lars Henrik Larsen er formand for Dansk Selskab for Fysioterapi. Han glæder sig over, at flere vælger, at få papir på deres kompetencer.

”Det er ikke en titel, man får forærende. Det kræver noget at blive certificeret kliniker, men til gengæld kan man så vise, at man har særlige kompetencer til at hjælpe sine patienter,” siger han og fortsætter:

”Alle fysioterapeuter går op i at blive stadig dygtigere til deres fag, men her taler vi om nogen, der har gjort en særlig struktureret og målrettet indsats for at kunne levere den bedste undersøgelse og behandling indenfor deres område.”​

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64