faellesfotoEr du vores nye kollega hos ADG Fysioterapi?

ADG Fysioterapi søger pr. 1/9 en fysioterapeut som indlejer til vores idrætsklinik i Odense

Vi er en idrætsklinik, der brænder for at gøre en forskel for vores kunders fysiske sundhed og velvære. Vi er passionerede omkring vores fag, og forsøger hver dag at gå et ekstra skridt for vores kunder.

Vores arbejdsplads er skabt på et stærkt fundament af høj faglighed og erfaring, hvor vi hele tiden forsøger at udvikle os og blive bedre. Kvalitet er et nøgleord i alt, hvad vi laver.

Det kræver at vi dyrker den teambaserede tankegang, og at vi alle tager et personligt ansvar. Derfor bliver du også en del af et unikt fællesskab, hvor vi videndeler, hjælper hinanden og gør hinanden gode.

Vi søger en fysioterapeut, der er interesseret i at bygge en fuldtidsstilling op, og vi har følgende forventninger til dine kvalifikationer:

- Du skal være udviklingsorienteret - både på et fagligt og personligt plan.

- Du kan arbejde selvstændigt, og tage ansvar for at fylde din egen kalender op.

- Vi sætter pris på den gode idé og det personlige initiativ, samt evnen til at følge det til dørs.

- Vi vægter fleksibilitet højt, da vi har arbejdsopgaver uden for normal arbejdstid. Vi har holdtræning, der både ligger tidlig morgen og sen eftermiddag/aften.

- Vi er aktive og engageret i flere sportsklubber, som også giver arbejdsopgaver, der ligger uden for normal arbejdstid.

- Du skal kunne bygge dit eget kundegrundlag op, og lægge interessetimer i at skabe et netværk.

- Træning skal gerne fylde meget i din hverdag, da vi har forskellige hold, og du forventes at varetage nogle af dem.

- Det vil være en fordel at have eller være påbegyndt idrætsfysioterapi-uddannelsen.

- Du skal have dit eget cvr. nr.

Mere om os: Vi er en idrætsklinik uden for ydernummer, der hjælper mange elitesportsudøvere og motionister, men også hr. og fru Danmark. Vi er et hold af seks fysioterapeuter, en sekretær, en diætist, en zoneterapeut, en yogainstruktør og en ortopæd. kirurg.

Hvis du kan se dig selv i denne stilling og i disse rammer, vil vi meget gerne høre fra dig. Du bedes sende din ansøgning via SikkerMail på vores hjemmeside på nedenstående link senest den 20/7-20.

https://adg-fysioterapi.signflow.dk/webapp/securemailbox/new


Samtaler vil blive afholdt i uge 31

ADG Fysioterapi ApS | Rugårdsvej 23 | 5000 Odense C​ | CVR-nr: 40540709 | Tlf.: 51 96 03 64